В багатьох,хто тримає господарство, є млини дома. Поцікався.valeriys писал(а):немає сенсу так робити, бо пів-мішка ніхто на млині не переб"є, а крупорушки чи валкового млина в мене нема, тому буду увесь об"єм пророщувати для оцукрювання заторів, а там буде як буде. До речі вчора, вперше скуштував, та розлив свій бурбон. Я просто вражений його якістю та глибоким кольором. Настоював на чіпсах з черешчатого та скального дубу з навіскою 5 гр/л. близько 35 днів. Запахи - просто Божествено - неперевершені.... Тепер поставив мету - односолодовий ВІСКІ!
В мене односолодовий з білого солоду стоїть на чіпсах вже місяців сім-вісім. Робив тільки одну перегонку, запустив спеціально трохи хвостиків, так їх пів року чути було, зате зараз - річ вийшла просто неперевершена. Настоював 53 градуси. Пробував, клас. Розвів до 45 градусів, на мій смак стало пріснувато... залишив дальше на чіпсах.
А бурбон вже допиваю... Наступний піде в бочку...