Цукрова брага +солод

Список форумов Самогон из сахара Самогон из свекловичного, тростникового и инвертного сахара

Сообщение Віталій П » 01.01.2017, 23:53

Можливо комусь буде цікаво. Приготовив цукрову брагу і додав солода меленого. 2 дня вибродило.
Віталій П
Откуда: Хмельницкий
Репутация: 5
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 31.12.2016
С нами: 11 месяцев 14 дней

Sponsor

Sponsor
 

Сообщение Мойша » 02.01.2017, 13:44

В каких пропорциях все было ? Сахар, вода и солод ?
Мойша
Откуда: Петрозаводск
Репутация: 1
Сообщения: 23
Зарегистрирован: 03.10.2016
С нами: 1 год 2 месяца

Сообщение Віталій П » 02.01.2017, 19:23

На днях пережину тоді буду розповідати. Не знаю що вийде
Віталій П
Откуда: Хмельницкий
Репутация: 5
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 31.12.2016
С нами: 11 месяцев 14 дней

Сообщение Amgor » 02.01.2017, 20:05

так на днях или выбродило за 2 дня?....что то не срастается.
Amgor M
Модератор
Модератор
Аватара
Откуда: Днепр
Репутация: 193
Сообщения: 638
Зарегистрирован: 25.08.2016
С нами: 1 год 3 месяца

Сообщение Віталій П » 02.01.2017, 20:11

Amgor » 1 минуту назад
так на днях или выродило за 2 дня?....что то не срастается.
Вибродила за два дня но алламбік зайнятий зараз перегонкою житніх хвостів

Добавлено спустя 2 минуты 53 секунды:
я сам був здивований. но хочу переконатись по виходу щоб не бути голословним. но рівно за двое суток показала о цукру. з тої радості лупанув ще одного ферментера :fie:
Віталій П
Откуда: Хмельницкий
Репутация: 5
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 31.12.2016
С нами: 11 месяцев 14 дней

Сообщение Amgor » 02.01.2017, 20:17

ну уже не чистый эксперимент...
Amgor M
Модератор
Модератор
Аватара
Откуда: Днепр
Репутация: 193
Сообщения: 638
Зарегистрирован: 25.08.2016
С нами: 1 год 3 месяца

Сообщение Віталій П » 02.01.2017, 20:21

погоджуюся но з осаду зняв і освітлив так що думаю що все по чесноку :hi:
Віталій П
Откуда: Хмельницкий
Репутация: 5
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 31.12.2016
С нами: 11 месяцев 14 дней

Сообщение Назгул » 02.01.2017, 22:24

Не дивно. Я нещодавно додав томатної пасти у брагу цукрову (начитався що смачно буде). За 2.5 дня вибродила. Перегнав, але більше я таку гидоту гнати не буду, на смак кошмарно, хоча й дуже швидко.
Назгул
Аватара
Откуда: Київська область
Репутация: 9
Сообщения: 27
Зарегистрирован: 13.12.2016
С нами: 1 год

Сообщение jenya138 » 02.01.2017, 23:05

Назгул писал(а):Перегнав, але більше я таку гидоту гнати не буду, на смак кошмарно, хоча й дуже швидко
Гы ) Я как раз думал сделать помидоровку- сахар с помидорами сбродить. теперь вот задумаюсь
jenya138
Откуда: Запорожская обл
Репутация: 8
Сообщения: 36
Зарегистрирован: 23.11.2016
С нами: 1 год

Сообщение Віталій П » 02.01.2017, 23:09

в планах отримати цукрову з нотками солоду. Але основне призначення солоду в мому випадку, це максимальне живлення дріжджів
Віталій П
Откуда: Хмельницкий
Репутация: 5
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 31.12.2016
С нами: 11 месяцев 14 дней

Сообщение AlcoUser » 02.01.2017, 23:17

Віталій П, а какой солод добавляли?
AlcoUser M
Аватара
Откуда: Запорожье, Украина
Репутация: 210
Сообщения: 714
Зарегистрирован: 05.10.2015
С нами: 2 года 2 месяца

Сообщение Віталій П » 02.01.2017, 23:19

AlcoUser пілснер
Віталій П
Откуда: Хмельницкий
Репутация: 5
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 31.12.2016
С нами: 11 месяцев 14 дней

Сообщение RenatSV » 17.02.2017, 14:30

Ну так що вийшло? Яка органолептика???
RenatSV M
Аватара
Откуда: Kryvbas, UA
Репутация: 68
Сообщения: 210
Зарегистрирован: 30.08.2016
С нами: 1 год 3 месяца

Сообщение Самогонщик » 15.03.2017, 23:04

ТС пропав, мабуть все вдалося))
Поставив теж сьогодні затор на цукрі та житньому солоді, цікаво, що з цього вийде ))
Самогонщик
Откуда: чернівці
Репутация: 0
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 15.03.2017
С нами: 8 месяцев 29 дней

Сообщение ggarry » 15.03.2017, 23:36

Теж планую затор на цукрі але з ячмінним солодом.
ggarry
Откуда: Львів
Репутация: 8
Сообщения: 16
Зарегистрирован: 19.12.2016
С нами: 11 месяцев 25 дней

Сообщение Самогонщик » 16.03.2017, 00:02

Поставив 120 л., !!! Буду гнати на такому апараті типу "тромбон", по висновкам потім обов'язково відпишусь.
У вас нет необходимых прав для просмотра ИЗОБРАЖЕНИЙ в этом сообщении. Зарегистрируйтесь.
Самогонщик
Откуда: чернівці
Репутация: 0
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 15.03.2017
С нами: 8 месяцев 29 дней

Сообщение moonshineman » 22.10.2017, 06:33

Привіт всім!
Я теж практикую зброджування цукрової бражки із солодом. Пробував по-різному, кидав цілий солод в брагу, кидав мелений, останні два рази осолоджував.
На смак, як на мене, в готовому продукті легка солодова нотка залишається.
Проте так швидко, як в ТС збродити в мене не виходить. Сьогодні вже 8-й день йде, а ще легке бродіння йде, хоча брага практично не солодка. Температуру браги підтримував біля 30 градусів, останні дві доби підняв до 33-х градусів. Гідромодуль десь 1,37 , не враховуючи солод.
Як прискорити бродіння? Збільшити гідромодуль?
moonshineman M
Аватара
Откуда: Поділля
Репутация: 27
Сообщения: 111
Зарегистрирован: 24.05.2017
С нами: 6 месяцев 21 день


Вернуться в Самогон из свекловичного, тростникового и инвертного сахара

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость