Список форумов › Самогон из сахара › Самогон из свекловичного, тростникового и инвертного сахара
Patsak, а як дами реагують коли включаэш омивайку з головами?
Не вкурив навщо сода ( якщо не важко для тумана).
домашнi то можна, але треба або сiк або здрiбнити у пюре....бо довше гратиме...bbwbb писал(а):мякоть в цукрову брагу
Jedem das seine?Во эту лютую, но уже не вонючую, и не мутную ОТРАВУ можно использовать как стекломой в машину, или для найма бомжей
чтоб пересунуть например ... рояль с канделябрами из вашего пентхауса в мансарду))
а так-же реализовать по смешной цене другим людям для аналогичных действий
перегон был один?bbwbb писал(а):Зробив сьогодні через 2 сухопарники (проба апарата), вихід чудовий (десь біля 1,2л 40% на 1 кг цукру, це вцілому з головами і хвостами), голови відібрав (злив одночасно і муть з сухопарників), тіло брав до 50%, далі джерельною водою (мякою, не помутніло) розвів до 42-41%. Сивухи практично не чути, але присмак ніби після очистки марганцовкою. Завтра потрібно вгощати близьких, можна екстрено якось "облагородити"? (Вугілля немає, а в рецептах довгострокові настойки).
1,2 л 40% с 1кг сахара это 0,48 АС, расстрою вас, но выход не чудесный, даже сказал бы весьма небольшой, ищите где потери.bbwbb писал(а):Так один, фото апарата в темі про сухопарники.
я так понимаю это с 5ти кг сахара?bbwbb писал(а):Голови були мабуть за 70%, бо перші 0,5л тіла 69% (нажаль поки немаю мензурки, спиртомір приходиться в пляшку топить).
Ні, з 4-х, у мене куб-фляга алюмінієва 25л, залив 20л (гідромодуль 1/5, точнше 1/4,8).doc131074 писал(а):я так понимаю это с 5ти кг сахара?bbwbb писал(а):Голови були мабуть за 70%, бо перші 0,5л тіла 69% (нажаль поки немаю мензурки, спиртомір приходиться в пляшку топить).
bbwbb писал(а):я так понимаю это с 5ти кг сахара?
тоже не пляшет))) видимо тут вмешиваются огрехи измерений т.к . если всё, что вы пишите из 4х кг сахара, то выход близок к идеальному.Ні, з 4-х, у мене куб-фляга алюмінієва 25л, залив 20л (гідромодуль 1/5, точнше 1/4,8).
Вернуться в Самогон из свекловичного, тростникового и инвертного сахара
Сейчас этот форум просматривают: 1 гость